Nu online: www.kerstbomentimmers.nl

Eerder was al te lezen dat voor www.wilsfoort.nl drie verschillende sites gerealiseerd gingen worden. Allemaal met dezelfde basis maar met een verschillende uitstraling. Nu sinterklaas achter ons is en de kerstbomen het huis in gaan is ook de derde van deze websites online. En los van of dat buiten het geval is, op deze website sneeuwt het lekker door!

Kerstbomen Timmers website

3-eenheid: Wilsfoort.nl – pompoenentimmers.nl – kerstbomentimmers.nl

Al eerder werkte ik aan de website www.wilsfoort.nl. Onlangs kwam een nieuw plan op de proppen. Het idee: maak een intuïtieve, vlotte site met veel kleurrijke foto’s voor www.wilsfoort.nl (ook benaderbaar via www.boomkwekerijtimmers.nl). Daarna worden 2 websites gemaakt voor de seizoensgebonden activiteiten die vanuit deze mooie Udense kwekerij ontplooid zijn.

  • Pompoenen Timmers – eens per jaar ‘ontploft’ de kwekerij met enorm veel, enorm kleurrijke en biologisch geteelde pompoenen. Door een kloon te maken van de kwekerij-site, maar die een eigen uitstraling te geven middels kleur en foto’s, blijft de uniformiteit behouden maar is het ook duidelijk dat dit een andersoortig aanbod betreft.
  • Kerstbomen Timmers – ieder jaar voor de kerstperiode is Boomkwekerij Timmers een waar winterwonderland. Heel veel kerstbomen in alle soorten en maten sieren het land. Terwijl een kruis onder de boom geslagen wordt, geniet de bezoeker van een kopje warme chocolademelk of glühwein en een marshmallow, geroosterd boven het warme vuurtje. Omdat de kerstbomen er nog niet zijn volgt deze website nog.

Alle drie de websites worden op de achtergrond beveiligd tegen onverlaten die denken dat het een goed idee is de website te hacken. Een leuk project om aan te werken!

Bijna vergeten: nog een nieuwe website!

Voor www.backyardbbqamsterdam.nl – een enigszins uit de hand gelopen hobby van collega-trombonist en vriend Arjan van Zuuk – maakte ik een site met WordPress. NIet teveel poespas, niet teveel tekst, gewoon mooie foto’s en de mogelijkheden zelf een blog te onderhouden via de site. Instagram is naadloos geïntegreerd, zodat de daar geplaatste foto’s op de site getoond worden.

Om ook niet nederlandstaligen te kunnen bedienen is de website meertalig opgezet. Nu is deze in het Nederlands en Engels uitgevoerd. Nieuwe talen kunnen eenvoudig worden toegevoegd!

Website Backyard BBQ Amsterdam

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Alweer een berichtje dat pas na lange tijd weer volgde!
Dat is geen slecht teken hoor, juist niet. Druk met papa zijn, spelen met de kinders, werken, muziek maken, verhuizen, mountainbiken en noem maar op. Dan schieten hobby’s (want dat is het nog steeds wel) er wel eens bij in.

Stil zitten is echter nog steeds niet echt mijn ding. Ik heb in de afgelopen periode aan 2 websites kunnen werken. Allereerst aan de mijne. Na een poos bij een adviesbureau gewerkt te hebben waar ik mijn draai niet vond, heb ik mezelf maar eens op de markt geplaatst als ZZP’er. Dat was leuk en ik heb een gave opdracht mogen doen bij Cedrah, locatie Uitzicht in Vlaardingen. De site die ik maakte kun je zien als een soort digitaal CV. Omdat een CV altijd goed is om paraat te hebben, blijft die ook gewoon in de lucht.

Een website die ook in de lucht is maar die nog flink aangepakt moet worden is die van Boomkwekerij de Wilsfoort. Na een eerdere versie (ook in het portfolio te zien) werd het tijd voor een versie die meer van nu is. Een strakke, simpele snelle website die goed te onderhouden moet wezen. We werken aan een mooi overzicht van het assortiment, met goede foto’s, zoekmogelijkheden en wellicht bestel-opties. Daarnaast komt er als alles meewerkt een gelikte Drone-video om het bedrijf mee in de kijker te zetten!

Je ziet het; genoeg omhanden! Tot een volgende ‘daar zijn we weer’ dan maar! 🙂

Daar zijn we weer!

Na een ‘interessant’ jaar – waarover ik graag zal uitweiden als we tegenover elkaar zitten – is Aragorn Internet Designs terug!

Een nieuwe website is gemaakt voor de school in India waar ik inmiddels 3 keer vrijwilligerswerk heb gedaan. Nu niet in Joomla! maar in WordPress. Een site die ook vanuit India goed bij te houden is, die er mooi uitziet en ook goed beschermd is tegen kwaadwillenden. En: de nieuwe introductiefilm van de school is erop geplaatst.

Benieuwd? Bezoek de nieuwe site van: Integrated High School

Terug van weggeweest!

Teken van Leven!

Zo! Het is even terug, maar we zijn er nog!
Een nieuw ‘wapenfeit’ is de oplevering voor mijn werkgever (www.1np.nl) van een themawebsite die we gebruiken om onze behandelaren zich te laten aanmelden voor de jaarlijkse 1nP dag.
Omdat we graag zien dat mensen kennis en informatie met elkaar uitwisselen, hebben we er in navolging op vorig jaar voor gekozen een aantal professionals een rondetafelpresentatie te laten doen voor hun collega’s. Via de website kan men zich voor één van deze 19 tafels aanmelden. Voordeel voor het organiserend comité is dat op de achtergrond eenvoudig een lijst met aanmeldingen gedraaid kan worden die in Excel bewerkt kan worden. Omdat het om een flink aantal aanmeldingen gaat is het van belang overzicht te kunnen houden. Mooi ook is dat de module die over de boekingen gaat precies weet welke ruimte waar nog is, zodat geen over-inschrijving kan plaatsvinden. Om de veiligheid te waarborgen gebruikt de website op de achtergrond Bulletproof Security als plugin.

1nP dag website

Screenshot van de website

WordPress all the Way!

Aragorn Internet Designs werkt met groeiend enthousiasme aan websites met gebruikmaking van WordPress.
Dat dit niet alleen gebeurt bij ons alhier blijkt uit nieuws van vandaag:

‘Blogplatform WordPress wordt gebruikt voor 18,9 procent van alle websites. WordPress-apps zijn het afgelopen jaar meer dan 46 miljoen keer gedownload.’ 
(bron: http://www.nu.nl/tech/3536738/19-procent-van-internet-draait-wordpress.html)

Oftewel; door een nieuwe site nu door A-I-D te laten maken met WordPress ben je er zeker van een product te krijgen dat voldoet aan de standaarden van nu!

wordpress-code-image-657x360

Swing’s the Thing!

Ondanks dat de huidige website van Bill Baker’s Big Band bepaald niet vervelend is om naar te kijken bestaat er tóch behoefte aan vernieuwing. Dat heeft dan met name te maken met de achterliggende structuur die de site weinig dynamisch en moeilijk te onderhouden maakt.

Aragorn Internet Designs werkt momenteel op de achtergrond aan een site gebaseerd op WordPress die het voor zowel de bezoeker als voor diegene(n) die moeten zorgen voor een site die altijd up-to-date is een stuk gemakkelijker moet maken. Een kleine ‘sneak-peek’ willen we je niet onthouden. Let wel: er is nog een boel werk te doen. De grote lijnen zijn al wel zichtbaar. Zien? Klikken!

En wat nu écht leuk is? De site wordt ontwikkeld met de nét uitgebrachte versie van WordPress: 4.0 ‘Benny’. Wat WordPress hierover zegt: ‘Version 4.0 of WordPress, named “Benny” in honor of jazz clarinetist and bandleader Benny Goodman, is available for download or update in your WordPress dashboard. While 4.0 is just another number for us after 3.9 and before 4.1, we feel we’ve put a little extra polish into it. This release brings you a smoother writing and management experience we think you’ll enjoy.

En dat terwijl je een site ontwikkeld die Bigband Swing speelt uit de jaren ’20 en ’30, van artiesten als Glenn Miller, Tommy Dorsey en – jawel – Benny Goodman!

Bill Baker's Big Band

Beter, Sneller, Veiliger!

Weinig opzienbarende wijzigingen op deze website zou je zeggen. Toch kunnen we zeggen: ‘niets is wat het lijkt’! Op de achtergrond zijn namelijk enkele zéér flinke aanpassingen gedaan. Met het installeren en aanpassen van enkele sterke plugins voor WordPress hebben we de veiligheid en het gebruiksgemak van deze website flink op kunnen schroeven. Het goede nieuws: nu we deze plugins in werking hebben gezien kunnen we deze óók op uw website inzetten!

 BulletProof-Security-500x217

Met Bulletproof Security beschermen we onze website(s) tegen ongewenst bezoek; hackers! Het wordt hen onmogelijk gemaakt in te breken op de ‘core’ van onze website door deze goed af te schermen. Gelijktijdig worden ongewenste inlogpogingen geweerd. Bulletproof Security zorgt daarnaast ook voor een (in ons geval) wekelijkse backup van onze complete site, zodat áls het onverhoopt toch mis zou gaan, we de site altijd weer kunnen herstellen.

Wassup statistics

WassUP is een gebruiksvriendelijke en krachtige plugin voor het vergaren van statistieken over onze bezoekers. Vanaf nu weten we dus wie u bent en waar u vandaan komt!
Met mooie grafische overzichten is te zien waar ter wereld onze site opgeroepen wordt. Ook zien we met welk soort besturingssystemen, browsers en resoluties dat gebeurde.
Ook leuk: we komen te weten waar u naar zocht voordat u bij ons terecht kwam!

 

A-I-D Helpdesk!

ticket

Omdat we natuurlijk graag nieuwe cliënten zien, maar zéker ook willen zorgen dat bestaande cliënten tevreden blijven, bieden we hen de mogelijkheid met ons in contact te komen via onze Helpdesk.

Door het formulier op deze pagina in te vullen kan een ticket aangemaakt worden; reactie daarop geschied dan via de site en e-mail. U hoeft geen inloggegevens te hebben om gebruik te kunnen maken van het systeem.