Beter, Sneller, Veiliger!

Weinig opzienbarende wijzigingen op deze website zou je zeggen. Toch kunnen we zeggen: ‘niets is wat het lijkt’! Op de achtergrond zijn namelijk enkele zéér flinke aanpassingen gedaan. Met het installeren en aanpassen van enkele sterke plugins voor WordPress hebben we de veiligheid en het gebruiksgemak van deze website flink op kunnen schroeven. Het goede nieuws: nu we deze plugins in werking hebben gezien kunnen we deze óók op uw website inzetten!

 BulletProof-Security-500x217

Met Bulletproof Security beschermen we onze website(s) tegen ongewenst bezoek; hackers! Het wordt hen onmogelijk gemaakt in te breken op de ‘core’ van onze website door deze goed af te schermen. Gelijktijdig worden ongewenste inlogpogingen geweerd. Bulletproof Security zorgt daarnaast ook voor een (in ons geval) wekelijkse backup van onze complete site, zodat áls het onverhoopt toch mis zou gaan, we de site altijd weer kunnen herstellen.

Wassup statistics

WassUP is een gebruiksvriendelijke en krachtige plugin voor het vergaren van statistieken over onze bezoekers. Vanaf nu weten we dus wie u bent en waar u vandaan komt!
Met mooie grafische overzichten is te zien waar ter wereld onze site opgeroepen wordt. Ook zien we met welk soort besturingssystemen, browsers en resoluties dat gebeurde.
Ook leuk: we komen te weten waar u naar zocht voordat u bij ons terecht kwam!