Teken van Leven!

Zo! Het is even terug, maar we zijn er nog!
Een nieuw ‘wapenfeit’ is de oplevering voor mijn werkgever (www.1np.nl) van een themawebsite die we gebruiken om onze behandelaren zich te laten aanmelden voor de jaarlijkse 1nP dag.
Omdat we graag zien dat mensen kennis en informatie met elkaar uitwisselen, hebben we er in navolging op vorig jaar voor gekozen een aantal professionals een rondetafelpresentatie te laten doen voor hun collega’s. Via de website kan men zich voor één van deze 19 tafels aanmelden. Voordeel voor het organiserend comité is dat op de achtergrond eenvoudig een lijst met aanmeldingen gedraaid kan worden die in Excel bewerkt kan worden. Omdat het om een flink aantal aanmeldingen gaat is het van belang overzicht te kunnen houden. Mooi ook is dat de module die over de boekingen gaat precies weet welke ruimte waar nog is, zodat geen over-inschrijving kan plaatsvinden. Om de veiligheid te waarborgen gebruikt de website op de achtergrond Bulletproof Security als plugin.

1nP dag website

Screenshot van de website

WordPress all the Way!

Aragorn Internet Designs werkt met groeiend enthousiasme aan websites met gebruikmaking van WordPress.
Dat dit niet alleen gebeurt bij ons alhier blijkt uit nieuws van vandaag:

‘Blogplatform WordPress wordt gebruikt voor 18,9 procent van alle websites. WordPress-apps zijn het afgelopen jaar meer dan 46 miljoen keer gedownload.’ 
(bron: http://www.nu.nl/tech/3536738/19-procent-van-internet-draait-wordpress.html)

Oftewel; door een nieuwe site nu door A-I-D te laten maken met WordPress ben je er zeker van een product te krijgen dat voldoet aan de standaarden van nu!

wordpress-code-image-657x360

Swing’s the Thing!

Ondanks dat de huidige website van Bill Baker’s Big Band bepaald niet vervelend is om naar te kijken bestaat er tóch behoefte aan vernieuwing. Dat heeft dan met name te maken met de achterliggende structuur die de site weinig dynamisch en moeilijk te onderhouden maakt.

Aragorn Internet Designs werkt momenteel op de achtergrond aan een site gebaseerd op WordPress die het voor zowel de bezoeker als voor diegene(n) die moeten zorgen voor een site die altijd up-to-date is een stuk gemakkelijker moet maken. Een kleine ‘sneak-peek’ willen we je niet onthouden. Let wel: er is nog een boel werk te doen. De grote lijnen zijn al wel zichtbaar. Zien? Klikken!

En wat nu écht leuk is? De site wordt ontwikkeld met de nét uitgebrachte versie van WordPress: 4.0 ‘Benny’. Wat WordPress hierover zegt: ‘Version 4.0 of WordPress, named “Benny” in honor of jazz clarinetist and bandleader Benny Goodman, is available for download or update in your WordPress dashboard. While 4.0 is just another number for us after 3.9 and before 4.1, we feel we’ve put a little extra polish into it. This release brings you a smoother writing and management experience we think you’ll enjoy.

En dat terwijl je een site ontwikkeld die Bigband Swing speelt uit de jaren ’20 en ’30, van artiesten als Glenn Miller, Tommy Dorsey en – jawel – Benny Goodman!

Bill Baker's Big Band