A-I-D Helpdesk!

ticket

Omdat we natuurlijk graag nieuwe cliënten zien, maar zéker ook willen zorgen dat bestaande cliënten tevreden blijven, bieden we hen de mogelijkheid met ons in contact te komen via onze Helpdesk.

Door het formulier op deze pagina in te vullen kan een ticket aangemaakt worden; reactie daarop geschied dan via de site en e-mail. U hoeft geen inloggegevens te hebben om gebruik te kunnen maken van het systeem.

 

 

Portfolio online!

Het heeft even geduurd, maar inmiddels staat het Portfolio zoals dat ook op de vorige site stond weer online!
Reden van vertraging is dat we geen mooie en goed werkzame ‘bouwsteen’ vonden die we genoeg naar onze smaak konden aanpassen.

Nu is dat dus wél gelukt (met Aeolus Portfolio) en we zijn er trots op. Op onze Portfolio pagina gaan we niet uitgebreid stilstaan bij alle technische achtergronden van de geleverde producten, maar laten we zien waar het om gaat!

 

WordPress & Joomla!

Voor de liefhebber zijn 2 informatieve pagina’s toegevoegd aan deze website, waarop we graag de door A-I-D gebruikte Content Management Systemen WordPress en Joomla! toelichten.

Beide CMS’en zijn prettig in gebruik én gratis! Een interessante optie om zelf de regie te kunnen houden over uw website terwijl u niet bang hoeft te zijn het uiterlijk om zeep te helpen.

Meer weten? Neem contact op!

wordpressJoomla-website

Nieuwe website online!

Na een poosje tegen de oude Joomla! site te hebben moeten aankijken werd het tijd voor iets nieuws.

Ditmaal is gekozen voor een WordPress site. Door alle onderdelen zo aan te passen – waarvoor soms diép de CSS-  en PHP-code ingedoken moest worden – is het een website geworden die voldoet aan onze eisen.
Op korte termijn gaat ook www.billbaker.nl over naar WordPress. Momenteel is dit een site welke volledig in PHP is gebouwd, waarbij de pagina’s in een MYSQL-tabel zijn weggewerkt.
Voor de niet-code-kenners: het ziet er érg goed uit, maar is niet handig qua onderhoud. Tijd voor vernieuwing!wordpressicon