Ondanks dat de huidige website van Bill Baker’s Big Band bepaald niet vervelend is om naar te kijken bestaat er tóch behoefte aan vernieuwing. Dat heeft dan met name te maken met de achterliggende structuur die de site weinig dynamisch en moeilijk te onderhouden maakt.

Aragorn Internet Designs werkt momenteel op de achtergrond aan een site gebaseerd op WordPress die het voor zowel de bezoeker als voor diegene(n) die moeten zorgen voor een site die altijd up-to-date is een stuk gemakkelijker moet maken. Een kleine ‘sneak-peek’ willen we je niet onthouden. Let wel: er is nog een boel werk te doen. De grote lijnen zijn al wel zichtbaar. Zien? Klikken!

En wat nu écht leuk is? De site wordt ontwikkeld met de nét uitgebrachte versie van WordPress: 4.0 ‘Benny’. Wat WordPress hierover zegt: ‘Version 4.0 of WordPress, named “Benny” in honor of jazz clarinetist and bandleader Benny Goodman, is available for download or update in your WordPress dashboard. While 4.0 is just another number for us after 3.9 and before 4.1, we feel we’ve put a little extra polish into it. This release brings you a smoother writing and management experience we think you’ll enjoy.

En dat terwijl je een site ontwikkeld die Bigband Swing speelt uit de jaren ’20 en ’30, van artiesten als Glenn Miller, Tommy Dorsey en – jawel – Benny Goodman!

Bill Baker's Big Band