Zo! Het is even terug, maar we zijn er nog!
Een nieuw ‘wapenfeit’ is de oplevering voor mijn werkgever (www.1np.nl) van een themawebsite die we gebruiken om onze behandelaren zich te laten aanmelden voor de jaarlijkse 1nP dag.
Omdat we graag zien dat mensen kennis en informatie met elkaar uitwisselen, hebben we er in navolging op vorig jaar voor gekozen een aantal professionals een rondetafelpresentatie te laten doen voor hun collega’s. Via de website kan men zich voor één van deze 19 tafels aanmelden. Voordeel voor het organiserend comité is dat op de achtergrond eenvoudig een lijst met aanmeldingen gedraaid kan worden die in Excel bewerkt kan worden. Omdat het om een flink aantal aanmeldingen gaat is het van belang overzicht te kunnen houden. Mooi ook is dat de module die over de boekingen gaat precies weet welke ruimte waar nog is, zodat geen over-inschrijving kan plaatsvinden. Om de veiligheid te waarborgen gebruikt de website op de achtergrond Bulletproof Security als plugin.

1nP dag website

Screenshot van de website