Alweer een berichtje dat pas na lange tijd weer volgde!
Dat is geen slecht teken hoor, juist niet. Druk met papa zijn, spelen met de kinders, werken, muziek maken, verhuizen, mountainbiken en noem maar op. Dan schieten hobby’s (want dat is het nog steeds wel) er wel eens bij in.

Stil zitten is echter nog steeds niet echt mijn ding. Ik heb in de afgelopen periode aan 2 websites kunnen werken. Allereerst aan de mijne. Na een poos bij een adviesbureau gewerkt te hebben waar ik mijn draai niet vond, heb ik mezelf maar eens op de markt geplaatst als ZZP’er. Dat was leuk en ik heb een gave opdracht mogen doen bij Cedrah, locatie Uitzicht in Vlaardingen. De site die ik maakte kun je zien als een soort digitaal CV. Omdat een CV altijd goed is om paraat te hebben, blijft die ook gewoon in de lucht.

Een website die ook in de lucht is maar die nog flink aangepakt moet worden is die van Boomkwekerij de Wilsfoort. Na een eerdere versie (ook in het portfolio te zien) werd het tijd voor een versie die meer van nu is. Een strakke, simpele snelle website die goed te onderhouden moet wezen. We werken aan een mooi overzicht van het assortiment, met goede foto’s, zoekmogelijkheden en wellicht bestel-opties. Daarnaast komt er als alles meewerkt een gelikte Drone-video om het bedrijf mee in de kijker te zetten!

Je ziet het; genoeg omhanden! Tot een volgende ‘daar zijn we weer’ dan maar! 🙂