Al eerder werkte ik aan de website www.wilsfoort.nl. Onlangs kwam een nieuw plan op de proppen. Het idee: maak een intuïtieve, vlotte site met veel kleurrijke foto’s voor www.wilsfoort.nl (ook benaderbaar via www.boomkwekerijtimmers.nl). Daarna worden 2 websites gemaakt voor de seizoensgebonden activiteiten die vanuit deze mooie Udense kwekerij ontplooid zijn.

  • Pompoenen Timmers – eens per jaar ‘ontploft’ de kwekerij met enorm veel, enorm kleurrijke en biologisch geteelde pompoenen. Door een kloon te maken van de kwekerij-site, maar die een eigen uitstraling te geven middels kleur en foto’s, blijft de uniformiteit behouden maar is het ook duidelijk dat dit een andersoortig aanbod betreft.
  • Kerstbomen Timmers – ieder jaar voor de kerstperiode is Boomkwekerij Timmers een waar winterwonderland. Heel veel kerstbomen in alle soorten en maten sieren het land. Terwijl een kruis onder de boom geslagen wordt, geniet de bezoeker van een kopje warme chocolademelk of glühwein en een marshmallow, geroosterd boven het warme vuurtje. Omdat de kerstbomen er nog niet zijn volgt deze website nog.

Alle drie de websites worden op de achtergrond beveiligd tegen onverlaten die denken dat het een goed idee is de website te hacken. Een leuk project om aan te werken!