Uiteraard wilt u als potentiële klant van Aragorn Internet Designs niet vermoeid worden met allerlei technische termen. Dat gaan we dus ook niet doen; ga er maar vanuit dat wij het typewerk achter de schermen doen!

De statische website zoals die voorheen gangbaar was is grotendeels verleden tijd. De gebruiker wil zelf verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud van zijn website en deze op ieder mogelijk moment kunnen updaten.

Door gebruik te maken van Content Management Systemen worden uiterlijk (‘look & feel’) en inhoud (tekst & foto’s) van elkaar gescheiden. Een beetje CMS zoals dat bij grote bedrijven draait kan al snel vele duizenden euro’s kosten. Het kan ook heus wel voor minder! Opensource CMS’en zijn in principe gratis. Soms moeten bepaalde bouwstenen (een specifieke webshop, een bijzonder fotoalbum, een huizendatabase, …) worden toegevoegd waarvoor dan wel een beperkt bedrag moet worden betaald. Uiteraard wordt u hierover tijdig geïnformeerd!

Aragorn Internet Designs werkt vooral met WordPress en Joomla! wegens de uitgebreide aanpasbaarheid en de veelheid aan bouwstenen.

Voordat een website definitief gelanceerd wordt – al dan niet op een door Aragorn Internet Designs geregeld domein – wordt de site uitgebreid getest, waarbij u de kans krijgt alvast eens te kijken vóór oplevering ervan. Op- en aanmerkingen worden verwerkt en pas als zowel de cliënt en Aragorn Internet Designs écht tevreden zijn gaat de site live!

Door gebruikmaking van META-informatie en eventueel een Google Adwords campagne wordt ervoor gezorgd dat uw site goed gevonden wordt door zoekmachines.

Bijzonder-ZIJN-Persoonlijke-Groei-03.01